
Türk mutfağının en klasik ve besleyici yemeklerinden biridir. Aubergines, kabak, patates, biber ve domates gibi sebzelerin birlikte pişirildiği bu yemek hem pratik hem de oldukça tatmin edicidir. Kuyu, Bu lezzetli yemek nasıl hazırlanır, sebzelerin en renkli şekli nedir? İşte, Lezzetli tarif türü …
Tarif türü
Malzemeler (4 kişi):
Boyuttaki 1 Orta Boygunluklar
1 balkabağı
1 patates
1 havuç
1 Soğan
2 yeşil biber
1 Pepe Kapya
2 domates (veya 1 yemek kaşığı domates salçası)
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 bardak sıcak su
Tuz, karabiber
İsteğe bağlı:
1 karanfil sarımsak, kekik veya biber biberi
Çeşitli Binalar
Bomporjinleri soyun ve küplere kesin ve ağrılarını elde etmek için 15 dakika boyunca tuzlu suda bırakın.
Bu arada, diğer sebzeleri soyun ve aynı boyutu kesin.
Bir tencereye zeytinyağı alın.
Soğanı ve doğranmış biberleri ve kahverengiyi 3-4 dakika ekleyin.
Sarımsak eklemek istiyorsanız, bu aşamaya ekleyin.
Süzülmüş su, ardından havuç, patates, kabak ve son domatesleri tencereye ekleyin.
Tüm sebzeleri karıştırmadan pişirmek, diğerinden biri sebze şeklini korumak için sağlar.
Tuz ve baharat ekleyin.
Üstte 1 bardak sıcak su.
Tencerenin kapağını kapatın ve sebzeler yumuşayana kadar yaklaşık 30-35 dakika boyunca düşük ateşte pişirin.
Afiyet olsun!